Δια ζώσης Νομική Πληροφόρηση στην Ξάνθη

8 July 2021

To Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Ξάνθης και το Ινστιτούτο Εργασίας / ΓΣΕΕ συνδιοργανώνουν εκδήλωση Νομικής Ασφαλιστικής Πληροφόρησης, την Τρίτη 13 Ιουλίου, 12:00 – 18:00.

Ειδικότερα, εργαζόμενοι και άνεργοι του Νομού μας θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν δια ζώσης τα, εξατομικευμένα ασφαλιστικά/συνταξιοδοτικά τους, ερωτήματα, στους Eργατολόγους του Ινστιτούτου Εργασίας / ΓΣΕΕ.

Οι συναντήσεις με τους νομικούς θα γίνουν σε προγραμματισμένα ραντεβού στο ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, Γ. Κονδύλη και Ακρίτα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και προφύλαξης. Για το λόγο αυτό, όσοι επιθυμούν μπορούν να καλέσουν στο 2541084385 ή να αποστείλουν email στο xanthiinediktio@inegsee.gr.

Να σημειωθεί ότι οι υπηρεσίες πληροφόρησης παρέχονται δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες πληροφόρησης και συμβουλευτικής υποστήριξης και ενδυνάμωσης εργαζομένων και ανέργων», με κωδικό ΟΠΣ 5000945 και  συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» https://empedu.gov.gr.